Coneix a les persones
darrera de Thot!

Sílvia Roca Gallego

Consultora en Comunicació Corporativa. Periodista especialitzada en el disseny d’estratègies de marketing i comunicació i en la relació amb els mitjans, amb més de vint anys d’experiència en l’àmbit de la salut.

Després de passar per diversos mitjans de comunicació i exercir la professió que m’ha apassionat des de molt jove, vaig donar el salt al que anomenem dins el sector ‘l’altra banda’ per descobrir una altra manera de comunicar. La feina realitzada en premsa i ràdio m’ha donat la visió, el coneixement i l’empatia necessaris per ajudar als clients a promocionar-se i a posicionar la seva marca i als mitjans de comunicació a gestionar la informació que requereixen.

Miquel Fernández

Consultor en Comunicació Corporativa. Periodista expert en tècniques de negociació i gestió de crisi, amb àmplia trajectòria en els sectors de la Distribució i Gran Consum.

Al llarg de la meva carrera com a periodista, he tingut l‘ocasió de treballar en diaris de difusió nacional, emissores de ràdio, agències de notícies i agències de comunicació. He abraçat diferents temàtiques informatives, entre les quals destaquen la política municipal, l’actualitat esportiva i el periodisme d’investigació.

La meva experiència liderant departaments comercials a dues de les principals multinacionals de la indústria de màquines professionals de cafè espresso, em va permetre conèixer a fons les empreses i mercats en els que el client es sitúa al centre de qualsevol estratègia.

José Luis Gómez

Tècnic de comunicació. Periodista especialitzat en comunicació social. Com a tècnic de comunicació en entitats socials m’he especialitzat en comunicació corporativa, campanyes de sensibilització, projectes web, xarxes socials i eines digitals.

Periodista esportiu de vocació, després de treballar als primers anys en mitjans tradicionals (diaris, revistes, publicacions professionals i editorials) vaig reorientar la meva professió amb el valor afegit de posar la comunicació al servei de les entitats del Tercer Sector.

Comunicar bé per arribar a més persones i donar a conèixer causes que valen la pena.